Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت با بیان اینکه به موضوع جوانی جمعیت به عنوان یک تکلیف شرعی نگاه می‌کنیم، گفت: در پروژه‌های مختلف دشمن نتوانست هیچ صدمه‌ای به ما وارد کند بلکه ما را محکم‌تر کرد تنها موضوعی که متاسفانه دشمن به دست خود ما، آن را اجرایی کرد، کنترل جمعیت بود.

خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بهرام عین اللهی در اولین جلسه قرارگاه عملیاتی حمایت از سلامت خانواده و جوانی جمعیت با بیان اینکه این قرارگاه را با حضور اساتید، دانشمندان و مسئولان مربوطه راه اندازی کردیم تا با برنامه ریزی دقیق به اهداف خود در موضوع جوانی جمعیت دست پیدا کنیم، اظهار کرد: برخی امور تکلیف اداری نبوده و شرعی است که با یکدیگر تفاوت‌های بسیاری دارند که نمونه‌های این فعالیت‌ها را در دفاع مقدس بسیار شاهد بودیم؛ حضرت آقا بار‌ها به این موضوع تاکید کرده اند و ما به این موضوع به عنوان یک تکلیف شرعی نگاه می‌کنیم، در پروژه‌های مختلف دشمن نتوانست هیچ صدمه‌ای به ما وارد کند بلکه ما را محکم‌تر کرد تنها موضوعی که متاسفانه دشمن به دست خود ما، آن را اجرایی کرد، کنترل جمعیت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه انتظار داریم فعالیت‌ها در این حوزه به صورت شبانه روزی و جهادی انجام شوند، گفت: باید بتوانیم در یک زمان کوتاه به اهداف خود دست پیدا کنیم. مهم‌ترین موضوع برای تحقق این امر، اقدامات فرهنگی است. خوشبختانه توان فرهنگی کشور بالا است و اگر بتوانیم از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم قطعا موفق خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: واکنش عضو ستاد کرونا به تردید‌ها در خصوص اثربخشی واکسن کرونا

یکی از اولویت‌های مهم ما در وزارت بهداشت، بحث جوانی جمعیت است

همچنین در ادامه دکتر عین اللهی در جمع خبرنگاران به موضوعات مطروحه در اولین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت اشاره و عنوان کرد: با توجه به فرمان مقام معظم رهبری یکی از اولویت‌های مهم ما در وزارت بهداشت، بحث جوانی جمعیت است. یکی از قدرت‌های مهم برای هر کشور، جعیت و نیروی انسانی است و اگر در کشور جمعیت جوان، پرشور، پرکار و انقلابی داشته باشیم برای ما قدرت خوبی را ایجاد می‌کند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: متاسفانه در چندسال اخیر شاهد عدم علاقه مردم به فرزندآوری و درپی آن با رشد منفی جمعیت مواجه هستیم که این موضوع برای آینده کشور خوب نیست. طبق فرمایش مقام معظم رهبری ما باید برای ۱۵ سال آینده برنامه ریزی کنیم تا جمعیت جوان و پویا در کشور داشته باشیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه وزارت بهداشت در سال‌های گذشته با پیامی که با عنوان "فرزند کمتر، زندگی بهتر" در شبکه و روستا‌ها مطرح کرد، باعث شد به مرور زمان علاقه مردم به فرزندآوری کاهش یابد، بیان کرد: بنابراین می‌توان گفت یکی از نهاد‌هایی که می‌تواند در افزایش فزرندآوری خانواده‌ها موثر باشد، وزارت بهداشت است در همین راستا این موضوع را به عنوان اولویت نخست خود قرار داده ایم. امروز تمامی معاونت‌ها و افراد موثر در این فرآیند را دعوت کردیم تا با استفاده از نظرات این دانشمندان و اساتید دانشگاه‌ها برای رشد جمعیت برنامه ریزی کنیم.

بدون کار فرهنگی هیچ اقدامی امکان پذیر نیست

عین اللهی با بیان اینکه برای این منظور کمیته‌های مختلفی با هدف فرزندآوری و جوانی جمعیت در وزارت بهداشت تشکیل شده اند، به معرفی اولین کمیته اشاره و عنوان کرد: اولین و مهم‌ترین کمیته فرهنگی است که با انتشار فیلم، پوستر و بنر‌های مختلف باید نکات مثبت در فرزندآوری را در مراکز درمانی سراسر کشور منتشر کند. کمیته فرهنگی باید از ظرفیت‌های مختلفی همجون روحانیون و مراجع فرهنگی کشور هم در این حوزه استفاده کند. از هنرمندان و کارگردانان متعهد و رسانه‌ها هم خواهش می‌کنم که در این زمینه ورود کرده و فعالیت خود را آغاز کنند. صدا و سیما می‌تواند جهت دار به میدان آمده و مردم را در موضوع جوانی جمعیت تشویق کند چرا که آثار مثبتی بر مردم دارد؛ بدون کار فرهنگی هیچ اقدامی امکان پذیر نیست.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه کمیته بیمه که بیمه سلامت مسئولیت آن را برعهده دارد دیگر کمیته تشکیل شده در این حوزه است، توضیح داد: تلاش داریم در وضعیت فرزندآوری و جمعیت، بیمه‌ها را فعال کنیم تا همه هزینه‌ها در دوران مراقبت‌های زایمان و زایمان را پرداخت کنند. این قول را به مردم عزیر می‌دهم که اگر کسی بیمه نباشد، تمامی خدمات مربوطه را بدون در نظر گرفتن وسع مالی به صورت رایگان دریافت خواهند کرد. در سایر بیمه‌ها هم در شورای عالی بیمه مذاکره خواهیم کرد تا آن‌ها هم بتوانند تسهیلات لازم را در این رابطه ارائه دهند.

به گفته وی کمیته خیرین هم در بحث جوانی جمعیت فعال و اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

تا ۹۰ درصد هزینه‌های نازایی را بیمه‌ها پرداخت خواهند کرد

عین اللهی در ادامه به موضوع درمان اشاره و مطرح کرد: در موضوع درمان هم با تعدادی از عزیزان مواجه هستیم که دچار نازایی هستند که براساس مصوبه شورای عالی بیمه، تا ۹۰ درصد هزینه‌های نازایی را بیمه‌ها پرداخت خواهند کرد. البته این شروع کار است و رفته رفته تلاش می‌کنیم تسهیلات بهتری را ارائه دهیم و مراکز بیشتری را ایجاد کنیم تا درمان انجام شود.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه ما معتقدیم فرزند آوری آثار روانی متعددی را در خانواده‌ها ایجاد می‌کند، اظهار کرد: ان شاءالله در این رابطه هم کار‌های مثبتی را انجام خواهیم داد.

وی با اشاره به اینکه در بحث شبکه‌های بهداشت هم کمیته مربوطه آموزش بهورز و نحوه برخورد با مادران باردار را در دستور کار دارد، عنوان کرد: در همه مراکز، نیرو‌های داوطلب و بسیج هم وجود دارند که از توان آن‌ها حداکثر استفاده را خواهیم کرد.

عین اللهی در پایان با بیان اینکه موضوعات پژوهشی هم در کمیته پژوهش بررسی خواهند شد، به چگونگی بررسی موضوعات این حوزه که خارج از وزارت بهداشت هستند، اشاره و بیان کرد: هماهنگی‌های لازم با دکتر مخبر به عمل آمده و یک قرارگاه جمعیت تشکیل می‌شود که ایشان هماهنگی‌های خارج سازمانی را انجام خواهند داد، به این معنا که کمک‌هایی که سایر سازمان‌ها در این حوره می‌توانند ارائه دهند را ایشان هدایت خواهند کرد، امیدواریم با مجموع برنامه ریزی‌های انجام شده به اهداف خود دست یابیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت بهداشت جمعیت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت بهداشت جمعیت وزارت بهداشت عین اللهی برنامه ریزی وزیر بهداشت هزینه ها بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش مشرق، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • زمین ۹۰ درصد متقاضیان نهضت ملی مسکن گناباد تامین شد
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟