Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخلص الائمه، استاندار مرکزی در جلسه دیدار مسئولین با نانوایان در اتاق اصناف مطالبی به شرح زیر بیان کرد.

بنده به‌عنوان اولین استاندار بومی از شهرستان اراک هستم و در بین مردم رفت‌وآمد می‌کنم و بسیاری از مردم از کیفیت نان راضی نیستند.

خط‌قرمز ما کیفیت نان و خروج آرد از شبکه خبازی است که باید مورد توجه نانواها قرار بگیرد؛ بازرسی‌های پراکنده و موازی را قبول نداریم و باید سازماندهی شوند و اگر وظایف مستقل و متفاوتی دارند باید در قالبی باشد که مزاحمت برای نانواها ایجاد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری این جلسات برای درک بهتر مشکلات و حل آن‌ها بسیار تاثیر گذار است و حل بعضی از مسائل و مشکلات ازجمله قیمت نان از عهده استان خارج است.

هر موضوعی که تحت فشار قیمت قرار بگیرد عوارض و پیامدهایی دارد و قابل استمرار نیست.

حتی اگر آرد رایگان به نانواها داده شود ولی قیمت کارگر و هزینه‌های جانبی افزایش پیدا کند باز هم نمی‌توان قیمت نان را حفظ کرد.

قیمت نان را تا حدی می‌توان با کنترل قیمت آرد کنترل کرد و از جایی‌که سهم قیمت آرد در قیمت تمام‌شده نان ناچیز است با کنترل قیمت آرد نمی‌توان قیمت نان را کنترل کرد بنابراین باید تمهیدات و اصلاح لازم انجام شود.

کارگری نانوایی جزو سخت‌ترین کارها محسوب می‌شود و باید فشار مسکن از این اقشار کم شود و شرایط ویژه‌ای که برای برخی از اقشار و اصناف وجود دارد به نانواها هم تعلق بگیرد.

در خصوص بیمه تکمیلی باید همه کارگران نانوایی تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و مجموعه کارها به یک بیمه سپرده شود و همه اصناف را روی یک بیمه یکپارچه کنیم.

 

امیر هادی فرماندار اراک هم در این جلسه مطالبی به شرح زیر گفت.

شریف ترین و زحمتکش ترین شغلی که در میان اقشار مختلف وجود دارد نانوایی است چون بسیار سخت است و مراجعه کننده و افراد دولتی توقعات زیادی از نانوایی ها دارند.

فشارهای مختلفی بر نانوایی ها وجود دارد، نان حرمت دارد و اعتقادات روحی و مذهبی خاصی را می طلبد تا یک فرد نانوا شود به همین دلیل وضعیت نانوایی های اراک قابل دفاع است.

باید از ظرفیت نانوایان استفاده کرد و تجربه نشان داده که قرار گرفتن مسئولان در کنار نانوایان و همچنین قرار گرفتن نانوایان در کنار مسئولان اتفاقات خوبی را در حل مشکلات رقم زده است.

نانوایی و شغل نانوا بسیار شریف است، بسیاری از نانوایان تعطیلات ندارند زیرا چرخه تولید نان برای مردم با اهمیت است و نمی توان این کار را تعطیل کرد.

فرایند اصلاح یارانه نان باید در بلندمدت شروع شود و در دولت سیزدهم هم این مبنا وجود دارد و دولت سیزدهم اثبات کرد که خودش را در باطن جامعه می‌بیند و هم مردم را از بدنه دولت می‌داند.

در ایام نوروز امسال علیرغم این‌که مسافرت‌ها زیاد بود و نیاز مصرف نان بالا رفت ولی توزیع خوبی از اقلام اساسی صورت گرفت و مشکلاتی که در سنوات قبل وجود داشت را امسال شاهد نبودیم.

قیمت تمام‌شده بالا بود ولی کالا فراوان وجود داشت اما دولت در اصلاح هر یارانه‌ای قطعا از نظرات جامعه هدف ازجمله جامعه مصرف‌کننده و تولیدکننده استفاده می‌کند.

غلامرضا ملکی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی هم وطالبی به شرح زیر گفت:

در زنجیره انتقال گندم تا تولید نان مشکلاتی وجود دارد که ما باید خودمان را در کنار نانوایان ببینیم تا این مشکلات رفع شود.

نانوایان در استان و در کشور ویترین عملکرد دولت در حوزه گندم و آرد و نان هستند.

برای تامین آرد و نان توجه زیادی به تولیدات داخلی در بحث گندم داریم ولی به‌خاطر اقلیم با برخی نوسانات مواجه هستیم.

سال گذشته حدود 200 هزار تن گندم برای مصرف آرد و نان و صنف و صنعت در استان به فروش رساندیم که خرید گندم 90 هزار تن بود و مابقی را از طریق واردات تامین کردیم .

سال گذشته 3میلیون و 750هزار کیسه آرد در بین خبازی‌هابه‌صورت مستمر و همیشگی توزیع کردیم تا آرد نانوایی ها همیشه تامین باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نانوایی های استان مرکزی استاندار مرکزی نانوایی ها قیمت نان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۰۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

ایسنا در گزارشی نوشت: قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوارهای آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشورهایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

طبق گزارش اینوستینگ، راهبردشناسان‌ گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازارهای نوظهور و خانوارهای آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902924

دیگر خبرها

  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • قرمز‌ها دل نگران خروج ستاره‌ها در دوران «پسا کلوپ»؛ آیا محمد صلاح و فان دایک از لیورپول می‌روند؟
  • سکانس‌هایی از فیلم ورود و خروج ممنوع