Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد  ؛ شرکت سهامی بیمه "ما" برای اولین بار در کشور، پس از طراحی و اخذ مجوز از بیمه مرکزی ج.ا.ا، صندوق های اجاره ای بانک ملت را بیمه کرد. صندوق اجاره ای بانک ملت یک جای مناسب و امن برای نگهداری اموال شخصی با ارزش نظیر طلا، ارز، اسناد، اوراق بهادار و مدارک است که به مشتریان بعضی از شعب بانک ملت در سراسر کشور، ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، نظری مدیر بیمه های مهندسی بیمه “ما” با اعلام این خبر گفت: صندوق اجاره ای یکی از سرویس‌های جانبی بانک‌ها به مشتریان جهت تأمین نیازهای امنیتی  برای محافظت از دارایی‌های باارزش آن‌هاست. بیمه نامه صندوق های اجاره ای در چارچوب استانداردهای بین المللی طراحی و پس از دوسال فروش آزمایشی و موفق در بانک ملت به عنوان بانک پیشتاز در ارائه خدمات برتر و نوین بانکداری، اکنون مسیر های پیشرفت در بازار داخلی صنعت بیمه را طی کرده و در حال اخذ مجوز صدور این بیمه نامه برای کلیه بانک ها و موسسات مالی واعتباری می باشد.

وی افزود: طراحی این بیمه نامه به شکلی است که هم مشتریان بانک وهم خود بانک ها می توانند به صورت انفرادی و یا گروهی اقدام به تهیه و خرید آن نمایند. 

نظری در خصوص خطرات تحت پوشش بیمه نامه صندوق های اجاره ای گفت:  آنچه که خاطر تمام دارندگان صندوق های اجاره ای را مطئن تر می کند اینست که بدانند خطراتی که این بیمه نامه تحت پوشش قرارمی دهد چیست؟ باید بگوییم این بیمه نامه خسارت های احتمالی اعم ازآتش‌سوزی، انفجار، سرقت وبلایای طبیعی را پوشش می دهد.

مدیر بیمه های مهندسی بیمه “ما”  خاطرنشان کرد: هیچ‌کس ازجمله بانک از محتویات صندوق مطلع نخواهد شد و این‌طور نیست که لازم باشد که به بانک بگویند که در صندوق چه چیزی خواهند گذاشت. البته بانک‌ها قوانینی دارند که شما را از گذاشتن موارد خطرناک و مجرمانه منع می‌کنند.

نظری درباره مدت بیمه نامه گفت: شروع پوشش و اجرای تعهدات بیمه­گر از زمان درخواست مشتری جهت پوشش بیمه ای به مدت یکسال شمسی می باشد و خسارت های احتمالی اعم ازآتش‌سوزی، انفجار، سرقت وبلایای طبیعی را پوشش می دهد.

مدیر بیمه های مهندسی و طراح بیمه نامه صندوق های اجاره ای در خصوص چگونگی دریافت بیمه نامه صندوق اجاره ای گفت: بیمه گذار به سه طریق؛ مراجعه به شعب بانک ملت که دارای صندوق اجاره ای هستند، مراجعه  به شعب شرکت بیمه “ما” درسراسر کشور و همچنین مراجعه به نمایندگان شبکه فروش بیمه “ما”می تواند بیمه نامه صندوق اجاره ای را دریافت کند.

وی افزود: بیمه گذاران می توانند درخواست خود را در قالب فرم پیشنهاد تا سقف 5.000.000.000ریال بدون اعلام محتویات صندوق و یا به صورت خود اظهاری تنظیم و  بیمه نامه مربوطه را اخذ نمایند. همچنین در صورت اظهار محتویات صندوق، بیمه گذاران می توانند از تخفیف ویژه در نظر گرفته شده برخواردار گردند. شایان ذکر است کلیه اقدامات خرید این بیمه نامه از طریق بستر برخط در سامانه بیمه ” ما” در حال نهایی شدن بوده و درخواست کنندگان در آینده نزدیک می توانند ظرف کمتر از یک روز کلیه فرایند درخواست تا صدور بیمه نامه را طی نمایند.

گفتنی است بیمه “ما” در نظر دارد به منظور گسترش این رشته جدید بیمه ای , تحولات شگرف و بینظیری را برای اولین بار در صنعت بیمه کشور رقم بزند لذا از علاقه مندان دعوت می گردد اخبار مربوط به این تحولات را که به صورت مستمر در وب سایت رسمی بیمه “ما” منتشر می گردد، دنبال نمایند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: صندوق های اجاره ای بیمه نامه صندوق صندوق اجاره ای بیمه نامه بانک ملت بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۱۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست

امین افشار اظهار داشت: موانع به کار گیری شیوه‌های های نوین درمانی برای بیماران هموفیلی را تشریح کرد.

به گزارش ایلنا، وی در پاسخ به این سوال که این کانون بار‌ها از اهمیت استفاده از شیوه‌های نوین درمان هموفیلی سخن گفته است، مشکل عمده در عدم استفاده از این روش‌ها چیست؟ گفت: متاسفانه دیدگاه جامعی نسبت به این بیماری در کشور وجود ندارد و هزینه‌هایی که برای بیماری هموفیلی می‌شود متنوع است؛ بخشی از هزینه‌های درمان بیماری هموفیلی را بیمه‌های پایه می‌دهند، بخشی دیگر را صندوق صعب العلاج می‌دهد، قسمت دیگر هم از مابه التفاوت ارزی به اسم طرح دارویار پرداخت می‌شود. برخی هزینه‌های دیگر هم از سمت بهزیستی و مراکز توانبخشی تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: بنابراین هر ارگانی به بخش خودش نگاه می‌کند و اینگونه می‌پندارند که استفاده از دارو‌های نسل قدیمی تر، هزینه کمتری در بر دارد. درست است که در ظاهر شاید اینگونه باشد، اما در مجموع آن هزینه‌ای که می‌شود با وضعیت درمان بیماران مطابقت ندارد.

افشار افزود: به طور مثال سازمان غذا و دارو اعلام می‌کند داروی هملیبرا داروی بسیار خوب و اثر بخشی است، اما هزینه بسیار بالایی دارد. این در صورتی است که تنها با نگاهی به مطالعات صندوق صعب العلاج و بیمه سلامت می‌توان دریافت که نسبت به فایبا و فاکتور ۷ در مجموع مصرف هملیبرا به نفع و به صرفه است. ولی چون درگیر بخشی نگری می‌شویم و بیماران هموفیلی متولی خاصی ندارند، باعث می‌شود گا‌ها تصمیماتی گرفته شود که منطقی بر آن حاکم نباشد.

وی یادآور شد: اگر هزینه‌های درمانی، دارویی، توانبخشی و حتی هزینه‌هایی که در زمینه اجتماعی و توانمندسازی بیماران هموفیلی انجام می‌شود درست صورت گیرد، باعث می‌شود، سطح کیفیت بیمار هموفیلی خیلی بالاتر برود.

او متذکر شد: علاوه بر این موانع بحران‌های دارویی را اضافه کنید، به طور مثال در ماه‌هایی از سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بحران دارویی در کشور داشتیم. این امر باعث شد بیمارانی که سال‌ها از دارو استفاده می‌کردند و مفاصل آن‌ها سالم مانده بود، در این برهه بحران دارویی مفاصل این بیماران نیز دچار مشکل شود.

تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنید

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران تاکید کرد: ما بار‌ها درخواست کرده ایم که برنامه تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنند تا سهمیه دریافت ماهانه داروی بیماران مشخص باشد، چرا که اگر بیمار داروی خود را به موقع دریافت نکند در بدن او خونریزی اتفاق می‌افتد و هر خونریزی اگر درمان نشود و یا دیر درمان شود مفاصل را از بین می‌برد و همه این‌ها هزینه‌ها و تبعات بدی را هم برای فرد بیمار و هم برای دولت دارند.

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران درباره حمایت‌های بیمه‌ای از بیماری هموفیلی اظهار کرد: طبق قانون، ۵ بیماری خاص که هموفیلی هم یکی از آن‌ها است، پوشش بیمه‌ای بالایی دارند. ما در این خصوص قدردان دولت هستیم، جمهوری اسلامی ایران با توجه به نگاه معنوی که به حیات انسان‌ها دارد، تا جای ممکن خدمات به بیماران ارائه کرده است و تا جای ممکن هزینه این خدمات رایگان بوده است.

وی افزود: متاسفانه در مورد دارو‌های نوین هموفیلی که وارد بازار می‌شود، سازمان غذا و دارو و شورای عالی بیمه مقداری توجه کمتری نشان داده اند. این دارو‌های جدید که اثر بخشی آن‌ها هم مطالعه شده است و نسبت به دارو‌های قبلی اثربخشی بهتری دارد، تحت پوشش بیمه قرار گرفته نشده است و بیمار مجبور است فرانشیزی را پرداخت کند.

او همچنین بیان کرد: طبق آماری که از اداره وزارت کار داریم، ۶۰ درصد بیماران هموفیلی دهک یک تا پنج جامعه هستند و این افراد توانایی پرداخت فرانشیز دارویی را ندارند. ۱۰۰ میلیون تنها هزینه پایه‌ای است که برای این بیماری می‌شود، اما گا‌ها هزینه‌های این بیماری به میلیارد‌ها تومان نیز می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: ما به شوارای عالی بیمه نامه‌ای نوشتیم و درخواست کردیم که دارو‌های نوین را جزء لیست بیمه قرار دهند. البته منظور این نیست که دارو‌های قدیمی اثر بخشی ندارند. بلکه بیماری هموفیلی بیماری است که باید دارو در تنوع بالایی در اختیار بیماران باشد.

افشار تصریح کرد: شعار امسال فدراسیون جهانی هموفیلی که کانون هموفیلی ایران هم عضو آن است، دسترسی عادلانه به دارو و درمان برای همه بود. در کشور ما دارو به صورت عادلانه توزیع نمی‌شود.

وی ادامه داد: هر کسی که به پایتخت نزدیک است، می‌تواند از خدمات دارویی و درمانی بهتری بهرمند شود. در استان‌ها هم آن‌هایی که به مرکز استان نزدیک‌تر هستند دسترسی بهتری به دارو دارند. همین رفت و آمد‌ها برای دریافت دارو می‌تواند بیمار هموفیلی را با تبعات خطرناکی روبه رو کند.

او در پایان تاکید کرد: دولت می‌تواند طرحی را برنامه ریزی کند که بیمار هموفیلی در خانه بماند و دارو را در خانه تحویل بگیرد. به این روش می‌توان مصرف بهینه دارو گفت.

دیگر خبرها

  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت