Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از بیمه شدگان بیمه تکمیلی درمان یک شرکت بیمه نسبت به پاسخگو نبودن این شرکت گلایه های را ابراز کردند.

به گزارش ایران اکونومیست، تماس‌های تعدادی از بیمه شدگان تکمیلی درمان شرکت بیمه ما با ایران اکونومیست در خصوص تعدادی از مشکلات بیمه شدگان با این شرکت بیمه گر حاکی است شرکت بیمه ملت ایران (ما) در دو ماه اخیر نسبت به پرداخت مابه التفاوت هزینه‌های درمان بیمه شدگان کاهلی داشته و بیمه شدگان هنوز نتوانسته اند مابه التفاوت هزینه‌هایی که برای درمان کرده اند را از شرکت بیمه گر دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از بیمه شدگان با بیان اینکه شماره تلفنی که برای ارباب رجوع در نظر گرفته شده پاسخگو نیست، گفت: با توجه به اینکه محل این شرکت بدون هیچ گونه اعلام قبلی تغییر کرده، امکان مراجعه حضوری هم نداریم.

وی می‌افزاید: در چند ماه گذشته شرکت بیمه ما اپلیکیشنی طراحی کرده بود که کارکنان شرکت‌ها یا مؤسساتی که طرف قرارداد با بیمه ما بودند، باید مدارک پزشکی و لیست هزینه‌های مربوطه را در آن اپلیکیشن بارگذاری می‌کردند؛ این روند تا مدتی ادامه داشت و حتی رضایت نسبی کارکنان شرکت و نهادهای طرف قرارداد را در پی داشت؛ اما بعد از مدتی اعلام کردند، که باید این مدارک بار دیگر به صورت دستی و فیزیکی به شرکت بیمه گر ارسال شود. با این حال به دلیل پاسخگو نبودن این شرکت بیمه، بسیاری از کارکنان تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان، مدارک خود را به محل کارشان ارائه کرده اند ولی خبری از دریافت مابه التفاوت و فرانشیز هزینه‌های درمان نیست.

برخی از تماس گیرندگان با ایران اکونومیست نیز می‌گویند بی مسئولیتی بیمه ما سبب شده تا برخی از شرکت‌ها یا مؤسساتی که طرف قرارداد با این بیمه گر بوده اند، نسبت به تغییر شرکت بیمه مکمل درمان اقدام کنند.

بر اساس قانون بیمه مرکزی مسئول نظارت بر کلیه شاخه‌های بیمه‌ای شرکت‌های بیمه گر اعم از بیمه‌های عمومی، تخصصی و نظارت دارد و باید از شرکت بیمه گر مربوطه در صورت اعلام نارضایتی‌ها از سوی بیمه شوندگان، توضیح بخواهد.

گفتنی است شرکت بیمه ما شرکت بورسی بوده و بر اساس اطلاعات مندرج در سامانه کدال، این شرکت در بازه زمانی یک ماهه خرداد امسال (اول تا ۳۱ خرداد ۱۴۰۱) مجموعاً از محل بیمه درمان ۶۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان درآمد داشته (حق بیمه صادره) و خسارات پرداختی در خرداد امسال نیز ۴۰ میلیون تومان بوده است.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: بیمه تکمیلی ، هزینه‌های درمان ، بیمه مرکزی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمه تکمیلی هزینه های درمان بیمه مرکزی بیمه شدگان شرکت بیمه گر بیمه ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۸۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد

جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود