Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی محسنی بند پی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مراسم روز انجمن فیزیوتراپی گفت: مابه تفاوت ارز تش ترجیحی و آزاد از دوش تولید کنندگان دارو برداشته و روی دوش بیمه ها گذاشته می شود.

 طرح دکترای حرفه ای فیزیوتراپی می تواند بار سنگینی از نظام سلامت برداشته و خدمات کیفی تری را در حوزه بهداشت و درمان ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ۷۰درصد هزینه های بخش خصوص افراد دارای معلولیت تحت پوشش بیمه درآمده است. با تغییر دیدگاه ها و رویکردها نظام سلامت درست نخواهد شد. در تربیت نیروی انسانی در شاخص های بین المللی عقب نیستیم اما در نگهداشت نیروی انسانی دچار مشکل هستیم.

بند پی گفت: سعی ما در مجلس این است که توانبخشی از سطح سه به سطح یک خدمات بیاوریم. در سال گذشته نزدیک به ۲۷۰هزار نفر مصدوم داشته که برخی از مصدومان دجار مشکلاتی حرکتی و نیازمند خدمات توانبخشی هستند.

او افزود: در حال حاضر ۹درصد ازتولید ناخالص داخلی به حوزه سلامت اختصاص یافته، اما شاهد نارضایتی مردم از این حوزه هستیم. ما کرونا را بهانه نکرده تا دورکاری را در دستور کار خود قرار بدهیم.

او گفت: یکی از معضلات جدی نظام سلامت بحران نیروی انسانی در این حوزه است و نقش نیروی انسانی در توسعه زیر ساخت ها در حدود ۷۰ درصد است و باید به این حوزه توجه داشت. 

احمد موذن زاده رئیس انجمن فیزیوتراپی کشور گفت: جامعه فیزیوتراپی اقدامات درخشانی در دوران شیوع کرونا داشته و در این راه هفت شهید سلامت را تقدیم کشور کرده است.

هاشمی استاد پیشکسوت فیزیوتراپی گفت: واگذاری بخش های فیزیوتراپی به بخش خصوصی اصلا درست نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهداشت و درمان مجلس نیروی انسانی نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۶۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، داود منظور، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت را از اولویت‌های اصلی دولت اعلام کرد و گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت اختصاص یافت.

وی با تاکید بر ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، نوشت: اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

وی افزود: نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت یکی از مقوم‌های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902634

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان