Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس سازمان غذا و دارو: ما می‌توانیم دارو‌هایی در کیفیت جهانی تولید کنیم، چون هنر ، علم و زیرساختش را هم داریم.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر بهرام دارایی افزود: تولید دارو یک کار اقتصادی هم است یعنی هزینه فایده اش را باید در نظر گرفت وقتی ما داریم ژنریک تولید می‌کنیم داریم حداقل‌هایی را در نظر می‌گیریم که حداقل‌های غرب است و کف حداقل‌های ما پایین نیست، ولی این حد را در سازمان غذا وزارت بهداشت کنترل می‌کنیم تا قابل مصرف شوند و اگر مشکلی داشتند حتما از سطح بازار بلافاصله جمع آوری­ می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: علل زیادی در کیفیت تاثیر دارد، مواد اولیه و مواد جانبی و نوع فرمولاسیون و دستگاه‌ها و کنترلی وجود دارد که خیلی زنجیری، مفصل و علمی و ویژه است. می‌دانید که داروسازان ما بیشترین تولیدات علمی در کشور را دارند، ولی برای ارتقا کیفیت حتما باید بحث اقتصادی اش را هم در نظر بگیریم.
 وی ادامه داد: با حذف ارز ترجیحی در طرح دارویار و بیمه دارو‌ها در صدد رفع مشکلات برآمدیم و دارو‌هایی که با 50 درصد بازار در اختیار دارند بیمه شدند برای همین در طرح دارویار علاوه بر اینکه دارو‌ها قیمتشان افزایش نیافت بعضا تا 90 درصد قیمتشان کاهش یافته است؛ بنابراین کیفیت­ می‌تواند از لحاظ ظاهری، فرمولاسیون، جعبه، نحوه مصرف و عوارض بالا رود.
 دکتر دارایی گفت:­ نکته جالب این است که از­ 3366 کد ژنی دارویی که داریم­، ­ 1045 کدژنریک­ را­ اصلاح ارزی کردیم و یارانه‌ای که به شکل ارز به تامین کننده می‌دادیم به بیمه‌ها دادیم که به بیماران دهند. ما چیزی نزدیک 450 قلم دارو داریم که نود درصد بازار کشور دست این‌ها است به لحاظ ریالی و بیشتر این دارو‌ها داروی بیماران خاص و صعب العلاج است بنابراین تمرکز ما بیشتر­ روی تولید و بیمه­ این دارو‌ها است.
 رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص قاچاق معکوس دارو نیز گفت: ما می‌توانیم با محکم کردن سامانه هایمان و کنترل کردن و البته حذف ارز ترجیحی از اول زنجیره و انتقال به بیمه، ­ قاچاق معکوس دارو‌های ایرانی را کاهش دهیم.
وی اظهار کرد: توزیع و تامین دارو و عرضه دارو فقط در زنجیره تامین دارو صورت می‌گیرد. در بستر اینترنت ما به داروخانه‌ها مجوز می‌دهیم که بتوانند اقلام غیردارویی خودشان را ارائه دهند. هیچ جای دنیا هم این کار را نکردند. دارورسانی داریم برای بیماران خاص­ مثلا بیماری که پیوند شده یا بیماری که خارج شدن از­محل زندگی یا محل درمان­ برایش خطر دارد، این دارو را باید به دستش ­برسانیم. البته برای اولین بار توزیع دیجیتالی دارو هم داریم آن هم برای شرکت‌های پخش که بتوانند با درخواست داروخانه یا مراکز درمانی دارو را هرجای کشور که نیاز به ­داروی خاص باشد به دستشان برسانند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دارو سازمان غذا دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۵۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه با توجه به دورنمای ادامه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یافته است. اما بی‌ثباتی اقتصاد آمریکا هر دوی این شاخص‌های نفتی را در آستانه کاهش قیمت هفتگی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 18 سنت معادل 0.22 درصد افزایش به 83 دلار و 85 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 27 سنت معادل 0.34 درصد افزایش 79 دلار و 22 سنت معامله می‌شود.

سرمایه‌گذاران نگران ادامه سیاست نرخ بالای بهره هستند که می‌تواند رشد اقتصاد آمریکا را به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند. این در حالیست که جنگ خاورمیانه عرضه جهانی نفت را چندان تحت تاثیر قرار نداده است.

نفت برنت در آستانه 6.3 درصد کاهش قیمت هفتگی قرار دارد و نفت آمریکا هم 5.6 درصد طی یک هفته گذشته کاهش قیمت داشته است. این کاهش قیمت در آستانه اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس اتفاق افتاده که از سازمان کشورهای صادر کننده نفت روسیه و متحدانش تشکیل شده است.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، اوپک پلاس احتمالاً کاهش تولید 2.2 میلیون بشکه‌ای خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد. بازار در حال حاضر در حال بررسی اطلاعات اقتصادی آمریکا و نشانه‌هایی از تولید آینده این کشور است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229308 برچسب‌ها نفت

دیگر خبرها

  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد